AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Consulta del registre general d'entrada i de sortida

En aquest apartat podràs consultar els teus assentaments del Registre general d'entrada i sortida de documents del Consell de Menorca.

Des del mes d'octubre de 2016 està disponible també la documentació presentada i en el cas de presentació telemàtica, també el justificant del registre.

Advertiment: Es mostraran aquells assentaments del Registre general d'entrada i sortida en els quals hi figuri el NIF, NIE, CIF o passaport de la persona interessada. Els assentaments en els quals no hi figuri aquesta informació, no es mostraran.
 


Consultar el Registre general d'entrada i sortida
 


 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ