Ajuntament de Ferreries

Menu

Accedeix a cada una de les entitats des d'aquí:
Consell Insular de Menorca Ajuntament de Maó Ajuntament de Ciutadella Ajuntament de Alaior Ajuntament des Mercadal Ajuntament de Sant Lluis Ajuntament des Migjorn Ajuntament des Castell Ajuntament de Ferreries

Accedeix a cada un dels consorcis i altres organismes des d'aquí:
Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’Illa de Menorca Consorci de Residus i Energía de Menorca Consorci Sociosanitari de Menorca SILME
 
ATENCIÓ: A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Sol·licita el teu PIN ciutadà

 


Per sol·licitar el teu PIN ciutadà d'accés a la Carpeta Ciutadana, basta omplir aquest formulari. Una vegada enviat el formulari i acceptada la sol·licitud, rebràs un correu electrònic que t'indicarà on pots passar a cercar el teu PIN ciutadà. Us avisam que si no rebeu el correu electrònic a la safata d'entrada, heu de revisar la safata de correu no desitjat.


IMPORTANT: En el cas de les persones físiques, el PIN ciutadà només s'expedeix a persones majors d'edat i que gaudeixin de plena capacitat jurídica i d'obrar.
 


 

Nom / Raó social:

Llinatge 1:

Llinatge 2:  

NIF / CIF:

Adreça electrònica:

Repetir adreça electrònica:

Telèfon:

Adreça:

Codi postal:

Municipi:

Província:

País:

Data de naixement: (dd/mm/aaaa)
En enviar aquest formulari el/la sol·licitant declara conèixer les condicions i normes d'ús del sistema d'accés al servei de la Carpeta Ciutadana que ofereixen el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Menorca.

T'informem que les teves dades s'incorporaran al fitxer Usuaris de Carpeta Ciutadana creat pel Consell Insular de Menorca amb la finalitat de gestionar el registre de les persones que desitgin relacionar-se amb el Consell i amb els ajuntaments de Menorca mitjançant el PIN ciutadà.

Podràs accedir a les teves dades, modificar-les i cancel·lar el PIN ciutadà per mitjà del formulari que figura a l'enllaç "Opcions d'usuari" d'aquest lloc web o adreçant-te al Consell Insular de Menorca, Servei d'Atenció Ciutadana, plaça de la Biosfera, 5 de Maó, o plaça de la Catedral, 5 de Ciutadella.

Condicions i normes d'ús del sistema d'accés al servei de la Carpeta Ciutadana (PIN CIUTADÀ)
 


 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ