AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

ATENCIÓ: A partir de dia 1 de febrer, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP.

Gestions i serveis

Sol·licitud de prèstec informàtic


Objecte del tràmit: Es tracta de sol·licitar prèstec d'equipaments informàtics: portàtils, projectors, impressores, etc.
Àmbit de responsabilitat: Servei d'informàtica
Qui ho pot demanar: Qualsevol usuari/ària
Requisits a complir: IMPORTANT: Abans d'emplenar la sol·licitud el/la sol·licitant ha de posar-se en contacte, per correu electrònic o mitjançant les consultes on-line de la Intranet, amb el servei d’informàtica per saber si el material informàtic a sol·licitar es troba disponible.
Una vegada es confirmi que el material està disponible, el/la sol·licitant ha d’emplenar els camps corresponents de la sol·licitud, la qual entregarà quan rebi el material.
Quan el/la sol·licitant rebi el material, haurà d'entregar la sol·licitud i signar conforme ho ha rebut la data assenyalada.
Quan el/la sol·licitant torni el material, el servei d’informàtica signarà la conformitat de que s’ha tornat el material en bones condicions el dia indicat.

Documentació a presentar: La sol·licitud degudament emplenada i signada per part de/de la usuari/ària.
On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ