AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Certificat de viatge
Tramitar

Objecte del tràmit: Serveix per acreditar la residència a les Illes Balears i així obtenir el descompte en el transport aeri i marítim corresponent.
Àmbit de responsabilitat: OAC
Qui ho pot demanar: Qualsevol persona que estigui empadronada en el municipi i tengui la nacionalitat espanyola o dels estats membres de la Unió Europea, no comunitàries amb targeta de residència permanent, i vinculats a ciutadans de la UE.
Requisits a complir:
Documentació a presentar: Espanyols: DNI, carnet de conduir, passaport o llibre de família en cas de tractar-se de menors.
Estrangers: NIE (targeta de residència)

On es pot realitzar el tràmit: Presencial: OAC. Plaça des Born, s/n
Per telèfon (només informació): 971.38.10.50 - 971.48.41.57
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic: (només informació)
Altres:
Plana web: www.ajciutadella.org.

Què ha de demanar el ciutadà: Presentar el document d'identitat. En el cas que el ciutadà ho faci a nom d'una altra persona ha d'aportar el seu document d'identitat.
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables: 0,67 € (presencial). Gratuit (on line)
Resposta al ciutadà: Aquest tràmit es fa en el mateix moment que se sol·licita
Marc legal: Reial Decret 2612/1996 de 20 de desembre, pel qual es modifica el Reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals aprovat pel Reial Decret 1690/1986, d'11 de juliol
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:


  
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ