AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Campanya 'Al sol, amb precaució'
Tramitar.

Objecte del tràmit: L'aparició d'alguns dels tumors malignes més freqüents està directament relacionada amb la quantitat de sol que s'ha pres i amb les cremades solars fortes patides durant la infància i l'adolescència.

Capacitar la població per fer una exposició solar responsable, per gaudir del sol protegint la pell, és l'objectiu d'aquesta campanya, que promou:

1. La fotoprotecció “natural” com la millor protecció: l'ús de gorres i de roba, evitar el sol a les hores fortes del migdia i cercar l'ombra.

2. L'ús correcte de les cremes fotoprotectores, com a acció secundària que complementa sense substituir-la la protecció natural.

Àmbit de responsabilitat:
Qui ho pot demanar:
Requisits a complir:
Documentació a presentar:
On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ