AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Pressupostos participatius 2018
Presentar una proposta

Objecte del tràmit: Els pressuposts participatius són una eina que pretén implicar a la ciutadania en la gestió d’una part de la despesa pública.

A partir de les propostes realitzades per la ciutadania s’escolliran un total de X propostes presentades. Mitjançant el vot directe de la ciutadania es decidirà quines s’incorporaran com a accions a realitzar en el pressupost insular.

Podran participar en l’elaboració i presentació de les propostes totes les persones majors de 16 anys i les entitats sense ànim de lucre a través d’una persona representant.

Les propostes presentades han de complir també els següents requisits: ser competència del CIM, donar resposta a una necessitat col·lectiva, ser viables tècnicament i econòmicament, no contradir els plans aprovats i respectar el marc jurídic i legal existent. A dins de les propostes no es poden incloure subvencions a entitats, ni finançament de projectes del CIM ja existents.

Les propostes es poden presentar de dia 5 de febrer a dia 18 de març de 2018.

Àmbit de responsabilitat:
Qui ho pot demanar:
Requisits a complir:
Documentació a presentar:
On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà: Des del 8/02/18 fins el 18/03/18
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ