ATENCIÓ: A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Autorització de cessió de dades de les persones inscrites en el registre de diplomes d’educació en el temps lliure infantil i juvenil a les entitats o empreses que organitzen activitats d’educació en el temps lliure
Tramitar.

Objecte del tràmit: Aquest tràmit autoritza el Consell Insular de Menorca a informar que una persona està en possessió del títol de monitor/a i/o director/a de temps lliure infantil i juvenil i de les seves dades de contacte a les entitats o empreses que vulguin comptar amb personal per dur a terme activitats de temps lliure.

Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
Qui ho pot demanar: Qualsevol persona interessada.

Requisits a complir: Haver superat un curs de formació en una escola de formació en el temps lliure infantil i juvenil de Menorca.

Documentació a presentar: El model normalitzat d'autorització de cessió de dades personals de les persones inscrites en el registre de diplomes d’educació en el temps lliure infantil i juvenil a les entitats o empreses que organitzen activitats d’educació en el temps lliure.

On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic: info.sac@cime.es
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà: Presentar el model normalitzat d'autorització de cessió de dades.

Terminis de ciutadà: Qualsevol moment.
Terminis de l'administració: -
Tarifes aplicables: -
Resposta al ciutadà: -
Marc legal: -Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut (Títol I, art. 2-20; i Títol II, art. 21-36).
-Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.
-Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garanties dels drets digitals.

Sentit del silenci administratiu: Estimatori.

Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ