ATENCIÓ: A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Cita prèvia SAC
Demanar cita prèvia

Objecte del tràmit: El Consell Insular reprèn l’atenció presencial, amb cita prèvia a partir del dilluns 25 de maig de 2020.

• Només podran acudir presencialment aquelles persones que hagin demanat cita prèvia de forma telemàtica, a través de la carpeta ciutadana, del correu electrònic, o per telèfon.

• Les persones amb cita prèvia que acudeixin als centres del Consell Insular hauran de respectar les normes de seguretat sanitària i seguir les indicacions que rebran en arribar als centres de treball.

L'ús de mascareta és recomanable. Si no es poden mantenir els 2 metres de distancia amb el personal del centre o amb altres ciutadans, serà obligatori. Estaran exempts els ciutadans que, per tenir patologies de tipus respiratori, acreditin amb document mèdic la impossibilitat d'usar-la.

Àmbit de responsabilitat: Departament de Serveis Generals
Qui ho pot demanar: Qualsevol persona interessada.
Requisits a complir: Ho poden demanar les persones no obligades a relacionar-se de forma electrònica, segons l'art. 14.2 de la Llei 39/2015.

Documentació a presentar: -
On es pot realitzar el tràmit: Presencial: No es pot fer presencialment
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: Plaça de la Biosfera 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació):
Correu electrònic: info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
  
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ