AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Designació de compte bancari


Per tal que el CIM pugui efectuar els pagaments que corresonguin, és necessari que comuniqueu al servei de Tresoreria les dades del compte bancari, entregant el formulari de designació de compte bancari prèviament segellat i signat per l'entitat bancària corresponent.

Tramitar.

Objecte del tràmit: Per tal que el CIM pugui efectuar els pagaments que corresonguin, és necessari que comuniqueu al servei de Tresoreria les dades del compte bancari, entregant el formulari de designació de compte bancari prèviament segellat i signat per l'entitat bancària corresponent.
Àmbit de responsabilitat:
Qui ho pot demanar:
Requisits a complir:
Documentació a presentar:
On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ