AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Menorca illa cardioprotegida
Tramitar.

Objecte del tràmit: El programa “Menorca Illa Cardioprotegida” té com objectiu principal la protecció de la salut dels esportistes de la nostra illa. Una part d’aquesta protecció ja es fa mitjançant els reconeixements medico esportius als Gabinets de Medicina Esportiva i l’altra part és la d’establir els mecanismes necessaris, quant a material i assistència, per poder donar la resposta adequada en cas d’una aturada cardiorrespiratoria en un esportista.

La voluntat de la Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca és la d’establir un programa de cardioprotecció a les instal·lacions esportives municipals, amb la col·laboració de tots els ajuntaments de l’illa.

Les aturades cardíaques extrahospitalàries, i especialment en la gent jove i esportista, són un problema sanitari i de preocupació per les administracions públiques responsables i per tant, creiem necessari desenvolupar actuacions per tal de posar-hi solucions i disminuir el temps de resposta, mitjançant la col·laboració de totes les administracions implicades en l’àmbit de l’esport, tant insulars com municipals.

Aquest programa pretén dotar de desfibril·ladors semiautomàtics a totes les instal·lacions esportives municipals i fer més eficients la distribució i l’ús dels aparells ja disponibles. També es pretén dintre d’aquest programa, fer un pla de formació en reanimació cardiopulmonar i ús dels desfibril·ladors semiautomàtics al personal de totes les instal·lacions esportives municipals, per tal de desenvolupar accions immediates en la cadena de supervivència, com a element clau en la reanimació de l’aturada cardíaca.

En aquesta pàgina hi trobareu la distribució de les instal·lacions esportives dels municipis de l’illa de Menorca, quina instal·lació compta amb presència efectiva de desfibril·lador i informació de la seva situació a les altres instal·lacions més properes dintre del mateix complex esportiu.

Àmbit de responsabilitat:
Qui ho pot demanar:
Requisits a complir:
Documentació a presentar:
On es pot realitzar el tràmit: Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web:

Què ha de demanar el ciutadà:
Terminis de ciutadà:
Terminis de l'administració:
Tarifes aplicables:
Resposta al ciutadà:
Marc legal:
Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ