ATENCIÓ: A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Sol·licitud de numeració oficial de control: Vi de la Terra Illa de Menorca
Tramitar.

Objecte del tràmit: Sol·licitar l'assignació de la numeració oficial de control i l'expedició d'etiquetes numerades amb el logotip oficial.

Àmbit de responsabilitat: Medi Ambient i Reserva de Biosfera
Qui ho pot demanar: Elaboradors/embotelladors interessats en en utilitzar la menció «Illa de Menorca/Isla de Menorca» en la comercialització de vi.

Requisits a complir: Estar donat d'alta com a operador de Vi de la terra Illa de Menorca i complir tots els requisits de l'Ordre per la qual s'aprovà el Plec de Condicions de la Indicació Geogràfica «Illa de Menorca/Isla de Menorca».

Documentació a presentar: Butlletí amb els resultats analítics de la partida de vi.

On es pot realitzar el tràmit: Presencial: ---
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: ---
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web: www.cime.es

Què ha de demanar el ciutadà: Les sol·licituds s'han de presentar formalitzades electrònicament. Facultativament, i només en el cas de les persones físiques, es poden presentar formalitzades presencialment.

Terminis de ciutadà: Ho pot sol·licitar en qualsevol moment
Terminis de l'administració: 10 dies
Tarifes aplicables: 0'015 euros c/unitat
Resposta al ciutadà: ---
Marc legal: Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 28 d’agost de 2013, per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida “Illa de Menorca/Isla de Menorca” (BOIB Núm. 122 de 3 de setembre).

Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
Generar document de pagament 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ