AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Sol·licitud de numeració oficial de control: Vi de la Terra Illa de Menorca
Tramitar.

Objecte del tràmit: Sol·licitar l'assignació de la numeració oficial de control i l'expedició d'etiquetes numerades amb el logotip oficial.

Àmbit de responsabilitat: Medi Ambient i Reserva de Biosfera
Qui ho pot demanar: Elaboradors/embotelladors interessats en en utilitzar la menció «Illa de Menorca/Isla de Menorca» en la comercialització de vi.

Requisits a complir: Estar donat d'alta com a operador de Vi de la terra Illa de Menorca i complir tots els requisits de l'Ordre per la qual s'aprovà el Plec de Condicions de la Indicació Geogràfica «Illa de Menorca/Isla de Menorca».

Documentació a presentar: Butlletí amb els resultats analítics de la partida de vi.

On es pot realitzar el tràmit: Presencial: ---
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: ---
Per FAX (només informació):
Correu electrònic:
Altres:
Plana web: www.cime.es

Què ha de demanar el ciutadà: Les sol·licituds s'han de presentar formalitzades electrònicament. Facultativament, i només en el cas de les persones físiques, es poden presentar formalitzades presencialment.

Terminis de ciutadà: Ho pot sol·licitar en qualsevol moment
Terminis de l'administració: 10 dies
Tarifes aplicables: 0'015 euros c/unitat
Resposta al ciutadà: ---
Marc legal: Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 28 d’agost de 2013, per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida “Illa de Menorca/Isla de Menorca” (BOIB Núm. 122 de 3 de setembre).

Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
Generar document de pagament 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ