AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Gestions i serveis

Sol·licitud de duplicat del títol o carnet de monitor/a i/o director/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil
Tramitar.

Objecte del tràmit: Sol·licitar un duplicat del carnet i/o sol·licitar un certificat del títol que acrediten haver superat un curs de monitors/es o directors/es d'activitats de temps lliure infantil i juvenil a Menorca.

Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
Qui ho pot demanar: Qualsevol persona interessada que hagi superat un curs monitors/es o directors/es d'activitats de temps lliure infantil i juvenil.

Requisits a complir: Les escoles d'educació de temps lliure infantil i juvenil on s’ha cursat la formació han d'estar reconegudes oficialment i inscrites en el Cens d'escoles d'educació de temps lliure de Menorca.

Documentació a presentar: -El model sol·licitud de duplicat del carnet i/o de certificat del títol de monitor/a i/o director/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil.
-Còpia del DNI.
-Fotografia en format JPG (només si es sol·licita l'expedició del carnet).

On es pot realitzar el tràmit: Presencial: -
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: -
Per FAX (només informació):
Correu electrònic: -
Altres:
Plana web: www.cime.es

Què ha de demanar el ciutadà: -
Terminis de ciutadà: Qualsevol moment
Terminis de l'administració: -
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït
Resposta al ciutadà: Es contactarà amb la persona interessada.
Marc legal: -Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut (Títol I, art. 2-20; i Títol II, art. 21-36).
-Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut

Sentit del silenci administratiu:
Observacions:
 


Documents relacionats:
 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ