AVÍS IMPORTANT (15/12/2017): S’informa que la D.G. de la Policia ja ha activat de nou la funcionalitat dels certificats del DNI electrònic. Us aconsellam que primer comproveu si us funciona el certificat. En cas contrari, haureu d'anar als Punts d'Actualització del DNI (PAD) disponibles a les oficines d'expedició del DNI de la Policia Nacional.

A partir de dia 1 de febrer de 2019, ja no es podran signar les peticions telemàtiques amb ordinadors amb sistema operatiu Windows XP i es necessita tenir instal·lada l'aplicació AUTOFIRMA

Des de la teva carpeta ciutadana pots...


 

  • Realitzar  els tràmits electrònics que tinguin disponibles els ajuntaments i el Consell Insular de Menorca.

  • Consultar l'estat de tramitació dels teus tràmits electrònics.

  • Comprovar l'autenticitat dels documents electrònics amb codi segur de verificació (CSV) que hagi emès el Consell de Menorca o qualsevol dels ajuntaments de l’illa, des de l'opció de menú "Validació de documents"

  • Consultar els documents que has enviat o has rebut amb registre d'entrada o de sortida,

  • Consultar l'estat de pagament dels tributs que estiguin disponibles,En definitiva, pots gaudir dels avantatges de la tramitació electrònica d'una forma molt més fàcil i en menys temps.

 


Per accedir a alguns serveis de la Carpeta Ciutadana necessitaràs un sistema d'IDENTIFICACIÓ i d'AUTENTICACIÓ, que pot variar en funció de cada tràmit i que poden ser els següents:
 

 

  • DNI electrònic: En aquest cas serà necessari que disposis d'un lector de certificats digitals a l'equip informàtic des del qual vulguis accedir a la teva Carpeta Ciutadana. Per consultar més informació sobre el DNI electronic: www.dnielectronico.es.
     
  • Certificat de persona física o jurídica de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT): Aquest certificat s'ha de sol·licitar des del web de l'entitat (www.cert.fnmt.es) i instal·lar-lo a l'ordinador.


Podeu consultar més informació sobre els requeriments tècnics i els mecanismes d'identificació i autenticació.

 


 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ